Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Algemene bouwonderneming in Roeselare

Vinckier - Cloet


Vinckier-Cloet, gevestigd in Roeselare en al 45 jaar actief in gans België, is gespecialiseerd in complexe stabiliteits-werken, verbouwing en nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en woningen.

De combinatie van gedreven vakmensen en geavanceerde apparatuur maakt het mogelijk om de meest complexe opdrachten uit te voeren.

Bedrijven

In de bedrijfssector is het van cruciaal belang dat verbouwingen of renovatiewerken vlot en snel gebeuren.

Particulieren

Droom je al lang om van je huis, je thuis te maken? Heb je nood aan een kleine verbouwing of totaal-renovatie?

Stabiliteit

Vinckier-Cloet heeft zich over de jaren gespecialiseerd in het herstellen van de meest complexe stabiliteitsproblemen.

Een project op het oog?

Vinckier - Cloet luistert graag naar jouw ideeën!
Een greep uit onze projecten

Ervaring & kwaliteit


Entré - trap

Voor de Provinciale Hogeschool Limburg hebben we een heel mooi project uitgewerkt. Om studenten toegang te geven tot de studentenshop, plaatsten we een trap naar een benedenverdieping.

Gevelbekleding

Wij nemen uw gevel onder handen en zorgen ervoor dat die er tiptop in orde en opnieuw nieuw uitziet.

Schoorsteen

Het plaatsen van schoorstenen is ook iets waarvoor u bij Vinckier - Cloet terecht kan. Bekijk dit project om te ontdekken hoe we u verder kunnen helpen.

Stabiliteit

Stabiliteitswerken, dat is ons ding. De foto's van dit project tonen hoe we te werk gaan en wat je uiteindelijk als resultaat mag verwachten.

Uitbreiding

Heeft uw gebouw nood aan een uitbreiding? Voor deze winkel bouwde Vinckier - Cloet een heel stuk bij. Laat je verrassen!

Verbouwing

Heb je nood aan een kleine verbouwing of totaal-renovatie? Ook daarvoor ben je ook aan het juiste adres bij Vinckier-Cloet. Wij maken van jouw huis een thuis!