Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Over Vinckier - Cloet

Vinckier - Cloet werd opgericht door Willem Vinckier in 1974. Met dus meer dan 45 jaar ervaring op de teller is Vinckier een uitstekende partner voor uw nieuwbouwproject en verbouwingswerken. Met een gespecialiseerd en flexibel team zijn we actief in alle regio's van België. 
Meer dan 45 jaar

Aan ervaring en passie


Een team van 10. Tien specialisten die een passie hebben voor perfectie en samen uw project tot in elk detail verzorgen. Toen Vinckier - Cloet opstartte in 1974 was het altijd de bedoeling om alle opdrachten met een hoge kwaliteit op te leveren. Dat is doorheen de jaren niet veranderd.

Met behulp van moderne technologieën pakken we projecten steeds energiezuinig en efficiënt aan. Alle grondstoffen en middelen die we nodig hebben worden gebruikt en op de meest optimale manier ingezet. 

Doorheen de jaren hebben we een specialisatie opgebouwd en werken we ook zelfs de meest complexe opdrachten af. 

Een project op het oog?

Vinckier - Cloet luistert graag naar jouw ideeën!